[vc_row][vc_column][vc_separator color=”white”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
معنی لغوی قـــرارگاه
لفظ ترکیبی «قرار» (به معنای وعده و استقرار) و پسوند «گاه» (به معنای محل) در برداشت لغوی به دو معنای کلّی می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
اوّل: به معنای محل قرار و ملاقات
دوّم: بهمعنای محل استقرار
که در اوّلی موقّت بودن و در دوّمی ثبات و استمرار را در خود دارا میباشد.
استفاده اصطلاحی از این لفظ در موارد متنوعی صورت میپذیرد و بطور اخص در حوزه نظامی مرسوم و معمول است. چه به هنگام لشگر کشی و حمله نظامی، و چه به هنگامه دفاع در مقابل دشمن، سازمان ویژهای برای مدیریّت جنگ پیشبینی میشود که متفاوت از مواقع عادّی و زمان آرامش و صلح است. در این سازماندهی، به علّت ورود به یک مخاطره عظیم، باید بهصورت ویژه و با اختیارات خاص بتوان تمامی امکانات، الزامات، نیروی انسانی و قوای مجموعه مورد بحث را با سرعت تمام و بدون اتلاف وقت در مکان (یا مکانهای) لازم مستقر و مورد بهرهبرداری قرار داد.
معنای لغوی سایبر :
لفظ «فضای سایبری» میتوانست بسیاری از ایدهها و پدیدههای نوظهور را نمایندگی کند که به صورت مستقیم و غیر مستقیم نمایندگی میکند. لفظ مادرِ فضای سایبر، سایبرنتیک است که از κυβερνήτης یونانی باستان بهمعنای فرماندار یا راننده مشتق شده، واژهای که نوربرت وینر برای کار پیشگامانهاش در مخابرات الکترونیک و علم کنترل بهکار برد.
با توجه به توضیحات پیش گفته ، قرارگاه سایبری ، مدیریتی مجزا در پژوهشکده و اندیشکده ی آرکا محسوب می شود که با سایر مدیریت ها نیز ارتباط تنگاتنگی داشته و بخش عمده ی عملیات گفتمان سازی و هدایت افکار عمومی نسبت به فعالیت های مجموعه را بر عهده خواهد داشت و همان طور که گفته شد قابلیت انعطاف داشته و نقطه ی آماج خاصی در مقابل یک نیرو و قوه ی دیگر ( دشمن ) دارا می باشد .
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”2509″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
این قرارگاه هم در عرصه ی فعالیت های صفی و هم ستادی مشغول فعالیت خواهد بود . بخش های مختلف این قرارگاه به شرح ذیل می باشد :
ه- 1) : فرماندهی قرارگاه :
فرمانده قرارگاه که در رأس چارت قرار دارد وظیفه خط دهی و تعیین خط مشی را دارد که حلقه واسط بین مدیران زیر مجموعه و خود می باشد.
هرکدام از معاونین قرارگاه که در ردیف دوم چارت قرارگرفته اند وظیفه دارند پس از آنکه خط مشی فعالیت از طرف فرمانده مشخص شد به مدیران زیر مجموعه خود ابلاغ کرده و پس از تولید محتوا و تأیید آن از طرف فرمانده قرارگاه، آن را در دستور کار قرار دهند که اقتضا می کند مدیران این قسمت، در حوزه فعالیتشان تخصص و توانایی لازم و کافی را داشته باشد.
ه- 2): امور سایت ها:
این بخش شامل راه اندازی و مدیریت سایت اندیشکده و پژوهشکده ی آرکا را بر عهده دارد که خود شامل بخش های زیر می باشد :
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_separator color=”white”][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”2513″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_shadow_3d” onclick=”link_image”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
1- مدیریت سایت :
از جمله وظایفی که مدیر سایت بر عهده دارد می توان به موارد زیر اشاره نمود :
1- تهیه نسخه پشتیبانی (Backup)
2- نظارت همیشگی بر سایت
3- قراردادن و چک کردن محتوای وبسایت
و….
2- امنیت وبسایت :
امنیت سایت یکی از مهم ترین قسمتهای مدیریت سایت است. همه سایتها در معرض تهدید هکرها و مجرمان اینترنتی هستند. اطمینان از امنیت سایت و به روز بودن نقشههای آن، از جمله خدمات مدیریت سایت است.
3- پشتیبانی وبسایت :
هرگونه تغییری برای گستردهترکردن و تغییرات ساختاری در سایت را میتوان در این دسته قرار داد. برای ایجاد تغییراتی در چینش صفحات و یا نحوه هدایت کاربران در سایت اقدام می شود .
توجه : می توان برای هر کدام از بخش های مجموعه ی آرکا ، سایت مجزایی را طراحی نمود اما راهبرد مجموعه ی آرکا این است که یک سایت کلان برای کلیت مجموعه وجود داشته و برای هر کدام از بخش ها در شبکه های اجتماعی سرمایه گذاری صورت گیرد .
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]